Goedentijd 4
Alphen


Beschikbaar


check
€475.000,00
kosten koper
check
7 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
260 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Dit beeldbepalend vrijstaande woonhuis uit 1910 met kantoormogelijkheden en een prachtige karakteristieke gevel is gelegen op een mooie zichtlocatie. Het geheel is aan de achterzijde flink uitgebouwd en is gelegen op een zeer fraai en groot perceel van totaal 1316m2. Ook is er een grote garage gebouwd waar eenvoudig de caravan of camper te stallen is.

Dat wij als makelaar van huizen houden zal geen verrassing zijn. Wij houden vooral ook heel erg van huizen die je gelijk nieuwsgierig maken en een goed gevoel geven. Deze woning heeft dat! Al jaren lang is deze woning in eigendom binnen de zelfde familie. Nu is het uw kans om deze karakteristieke vrijstaande woning te kopen!
Het betreft een zeer aantrekkelijk object met vele mogelijkheden! De bestemming van het object wonen met “dienstverlening”. Zie voor meer informatie over de mogelijkheden op www.ruimtelijkeplannen.nl

-Bijzonder mooie karakteristieke gevel
-nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas
-voorzien van 2 cv-ketels
-zeer grote garage van circa 60m2
-woning waar diverse type bedrijven aan huis zeer goed mogelijk is
-gelegen op een prachtig perceel
-De inhoud bedraagt circa 930m3
-Het woonoppervlak bedraagt circa 260m2 (inclusief kantoor)
-De garage heeft 2 elektrische sectionaal deuren en ook de poort is elektrisch.
-Er is een grote kelder aanwezig

Indeling
Begane grond: Entree met tochtportaal, de ruime hal biedt toegang aan de diverse vertrekken, alsmede tot de bordestrap. De linkerzijde van de woning is in gebruik als kantoor en heeft een oppervlakte van circa 50m2.
De rechterzijde is in gebruik als woonkamer. De woonkamer biedt middels een schuifpui toegang aan het zonneterras aan de zijkant van de woning. Achter de woonkamer is een ruime keuken gesitueerd. De keuken is in 2015 gemoderniseerd. De woning is aan de achterzijde flink uitgebouwd en hier is de tuinkamer gelegen, welke een mooi uitzicht biedt over uw achtertuin en het grote terras. De hal biedt verder toegang aan de ruime kelder.

Eerste verdieping: Royale verdieping welke via een bordestrap te bereiken is. De verdieping heeft een grote overloop en biedt toegang aan alle slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte.
Tweede verdieping: Zeer royale bergzolder. De bergzolder is momenteel niet beloopbaar en afgewerkt met glaswol isolatie.

Tuin: Rondom de woning is het geheel netjes aangelegd en heeft u meerdere plaatsten om heerlijk buiten te genieten van het mooie weer. De garage is uniek in grootte en biedt veel mogelijkheden.