Akkerweg 1
Berkel-Enschot


Verkocht onder voorbehoud


check
€450.000,00
kosten koper
check
7 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
168 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Een unieke woning in Berkel-Enschot! Deze vrijstaande woning uit de jaren ’20 is nu beschikbaar voor een nieuwe bewoner! Er zijn tal van mogelijkheden om hier je dromen te realiseren, mede door het bijgebouw, waardoor er eventueel een mantelzorgwoning te realiseren is.

Deze karakterwoning is gebouwd omstreeks 1922 uitgebreid in 1990 aan de achterzijde. In 2005 is het bijgebouwd gerealiseerd waar ook sanitaire voorzieningen in aanwezig zijn. Door de uitbreiding in 1990 is er een royale woning ontstaan van circa 552m3 en een woonoppervlakte van circa 168m2. Het bijgebouwd heeft een oppervlakte van circa 29m2 en een inhoud van circa 121m3. Het geheel is gelegen op een mooi ruim perceel van 496m2.

De indeling is als volgt:

Begane grond
Entree, hal met toegang tot de badkamer, de keuken en trapopgang. De betegelde badkamer heeft een nette inrichting en is voorzien van douche, toilet, ligbad en wasgelegenheid. De woonkeuken (3,90m X 4,20m) heeft een eenvoudige doch praktische inrichting en biedt toegang aan de woonkamer (6,76 X 3,30) en de grote bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur. De bijkeuken biedt toegang aan de toiletruime en de royale tuinkamer van bijna 19m2. Uiteraard is deze kamer voor meerdere doeleinden geschikt en biedt middels dubbele deuren toegang aan de tuin.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft na de verbouwing een oppervlakte van circa 76m2 en biedt daardoor veel extra ruimte, de verdieping is voorzien van 4 slaapkamers en 1 kleinere slaapkamer. De grootste kamer heeft beschikking over een inloopkast. De overloop biedt ook toegang aan een toiletruimte.

Tweede verdieping: Middels een luik te bereiken bergzolder.

Buiten
Aan de zijkant van de woning is er een ruime oprit met grote dubbele poort richting de royale achtertuin en groot multifunctioneel bijgebouw van circa 121m3, overdekt terras, douche, pantry en toilet.