Bosscheweg 103
Berkel-Enschot


Verkocht


check
€650.000,00
kosten koper
check
7 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
200 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij

Zeer royale villa (1200m3) welke is gelegen op een perceel van bijna 5000m2. De villa is in 1988 zeer degelijk gebouwd en voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dubbele parkeergarage in de kelder, zwembad, volledig aangelegde tuin met optimale privacy. De woning wordt U aangeboden met een zeer interessante vraagprijs!

De woning is gelegen aan de bekende Bosscheweg. Deze vormt de verbinding tussen Tilburg en Berkel-Enschot. Via de Bosscheweg bevindt U zich zeer snel in het centrum van Tilburg, bij het winkelcentrum in Berkel-Enschot of op de rijksweg richting Den Bosch, Eindhoven en Breda.

Indeling
Begane grond: Entree met royale hal welke toegang biedt aan het woongedeelte via een dubbele deur en de keuken. De trappen bieden toegang aan de kelder en de verdieping. De royale uitgebouwde woonkamer biedt toegang aan de ruime en gemoderniseerde keuken. De woonkamer biedt via de tuindeuren toegang aan het buitenterras en het zwembad. De keuken biedt toegang aan de bijkeuken.

Eerste verdieping: Bovenhal met separate toiletruimte, royale badkamer en vier grote slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft rechtstreeks toegang tot de badkamer, welke is uitgevoerd in marmer en voorzien van douchecabine, dubbele wastafel en ligbad. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Tweede verdieping: Middels vaste trap te bereiken open zolderverdieping met dakkapel. Hier is het mogelijk om meerdere slaapkamers te realiseren.

Kelder: Zeer royale kelderruimte welke is verdeeld in een wijnkelder met koeling, cv ruimte met voorzieningen voor het zwembad en de dubbele garage. De inrit naar de garage wordt middels een sensor verwarmd indien daar aanleiding toe is. Daarnaast is er een pomp aanwezig voor eventueel overvloedig regenwater.

Buiten: De villa is gelegen op een volledig aangelegd perceel van 4895m2. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich parkeerplekken bij de inrit van de parkeerkelder. De tuin is fraai aangelegd met volwassen beplanting. Aan de achterzijde is een verhoogd terras wat direct grenst aan de woning. Hier is ook het zwembad gelegen.