De Wanmolen 6
Berkel-Enschot


Verkocht


check
€339.000,00
kosten koper
check
6 kamers
waarvan 3 slaapkamers
check
141 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Instapklaar! Echt! Moderne keuken, gemoderniseerde badkamer en vloeren, noem maar op! Deze woning kun je gelijk betrekken! Het betreft een geschakelde twee onder een kap woning met drie grote slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder waar een grote vierde slaapkamer mogelijk is.

De garage van de woning is recent verbouwd. Een deel van de garage is bij de woonkamer getrokken en middels “kamer en suite” deuren, af te sluiten. Deze ruimte is ideaal voor een kinderspeelkamer of goed als een werkkamer te gebruiken. Ook de slaapkamers op de eerste verdieping vallen op. Er is geen “kleine” slaapkamer doordat de derde slaapkamer boven de garage is gelegen.

De Wanmolen is een rustige woonstraat in de woonwijk “Berkelse Akkers” Deze jonge woonwijk heeft vooral in de tweede helft van de jaren 90 een gezicht gekregen. De isolatie is derhalve op en top verzorgd, overal dubbel glas, dak- en vloerisolatie. Uiteraard zijn de buitenmuren in spouwmuren opgetrokken. De ligging van de wijk is gunstig ten opzichte van de voorzieningen. Er zijn in Berkel-Enschot tal van sportverenigingen waaronder voetbal, hockey en tennis. Deze voorzieningen, alsmede de uitvalswegen rondom het dorp en de ligging ten opzichte van Tilburg zorgen ervoor dat Berkel-Enschot zeer geliefd is. Het nieuwe winkelcentrum zal daar nog meer aan bijdragen.
Ook de tuinaanleg is vernieuwd en onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is gelegen op het zuiden.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met toegang tot de woonkamer, toilet en de garage/berging. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft door de grote raampartijen een zeer fijn contact met de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne en licht ingerichte keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparaten. Middels “kamer en suite” deuren is de kinderspeelkamer of werkkamer toegankelijk. De woonkamer is eveneens voorzien van vloerverwarming en van een trapkast.

Eerste verdieping: Totaal drie ruime slaapkamers, een separaat gemoderniseerd toilet en een modern ingerichte badkamer met ligbad en douchecabine.

Tweede verdieping: Royale zolderverdieping welke is afgetimmerd met knieschotten. Hier is het zeer eenvoudig om een vierde slaapplek te realiseren. Ook is hier de opstelling van de CV-ketel aanwezig.

Tuin: Keurige en onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het zuiden, met berging en achterom. De tuin is voorzien van nieuwe erfafscheidingen en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.