Joost van den Vondellaan 26
Berkel-Enschot


Beschikbaar


check
€375.000,00
kosten koper
check
6 kamers
waarvan 3 slaapkamers
check
106 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Op een fantastische, rustige en kindvriendelijke woonlocatie in Berkel-Enschot gelegen twee onder een kap woning met garage en volop privacy biedende achtertuin op de zonzijde. Als koper kun je hier je eigen droomwoning van maken!
De rustige en groene omgeving van de Joost van den Vondellaan kent tal van voorzieningen. Zo bevindt je je op loopafstand van diverse sportfaciliteiten, zoals tennis en hockey, maar ook het nieuwe winkelcentrum Koningsoord is vlakbij gelegen. In de straat rijdt uitsluitend bestemmingsverkeer en er is een fijne speeltuin voor de kinderen.

De huidige eigenaar heeft er jarenlang met veel plezier gewoond, nu is het tijd voor de volgende generatie. De woning heeft vele mogelijkheden om het woongenot en het woonoppervlak te vergroten. Denk hierbij aan het plaatsten van een vaste trap naar de zolder. Ook de uitgebouwde keukenruimte wordt vaak gebruikt voor het plaatsen van een opbouw. Op dit moment heeft de woning een woonoppervlakte van circa 106m2 en een overig inpandig oppervlak (zolderverdieping) van 49m2.

De ligging van het perceel van 299m2 is zeer goed. Er is nagenoeg geen inkijk in de achtertuin en door de ligging op het zuidwesten kun je hier bijna heel de dag genieten van de zon.

Indeling:
Via de ruime oprit met ruimte voor meerde auto’s bereiken we de woning. Entree, opvallend ruime hal met toiletruimte en meterkast. Deze hal biedt toegang aan zowel de keuken, als de woonkamer. De L-woonkamer heeft een houten vloerafwerking, dubbele beglazing, open haard en toegang tot de praktisch ingerichte keuken. Doordat de keuken reeds in de bouwfase uitgebouwd is, nodigt het uit om de woonkamer uit te bouwen tot dezelfde diepte.

Eerste verdieping: Overloop en totaal 4 kamers en een badkamer. Er zijn drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping gelegen. De kleine vierde kamer is een kastenkamer geworden en een deel van deze kamer is bij de badkamer betrokken. Een van de slaapkamers aan de achterzijde biedt middels een loopdeur toegang aan het dakterras. Deze ruimte wordt veelal betrokken bij de woning middels het plaatsen van een opbouw.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping. De constructievloer van de zolderverdieping is van hout, waardoor het plaatsen van een vaste trap al een stuk eenvoudiger wordt. De zolder biedt plaats aan de CV Combiketel.

Tuin: Keurig aangelegde achtertuin op het zuidwesten met toegang tot de garage.