Molenakker 4
Berkel-Enschot


Beschikbaar


check
€395.000,00
kosten koper
check
5 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
118 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Gezien de enorme belangstelling kunnen er geen bezichtigingen meer worden gepland.

Gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met garage, gelegen op een heel ruim perceel van 335m2! Je kunt hier zelf nog je droomkeuken ontwerpen, de verkoper geeft je een Keukencheck ter waarde van € 10.000,- !!

De woning is recent gemoderniseerd, alle vloeren zijn vernieuwd, de cv-ketel is vervangen, al het sanitair is gemoderniseerd en de wand tussen de woonkamer en de keuken is verwijderd. Hier is een stalen balk geplaatst maar de koper is nog vrij in het kiezen van een eigen invulling. Ook zijn er 2 nieuwe dakramen geplaatst en is woonkamer opnieuw gestuukt. Uiteraard is de gehele woning van binnen en buiten geschilderd.
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze woning? De makelaar leidt je graag rond!

Indeling:
Zij-entree, hal met visgraat pvc vloer, meterkast en toegang tot het toilet met vernieuwde inrichting. De verrassend ruime woonkamer is voorzien van stuukwerkwanden, pvc vloer in visgraat met vloerverwarming en toegang tot de open keuken. Er zijn hier reeds voorbereidingen getroffen voor een kookeiland en overige apparatuur.

Eerste verdieping:
Totaal zijn er drie slaapkamers op de eerste verdieping gelegen, alsmede de compleet vernieuwde badkamer. De twee grote slaapkamers zijn allebei voorzien van een dakkapel, alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van nieuwe laminaatvloeren.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met voorzolder en zolderkamer met nieuwe kunststof dakramen.
Tuin: Zeer royale achtertuin met achterom en toegang tot de garage. Gezien de grootte van de tuin zijn hier vele mogelijkheden. Er is in ieder geval de gehele dag wel een plekje in de zon te vinden.

Kenmerken:

-Enorme achtertuin van ongeveer 21 meter diep
-Kies je eigen keuken
-Nagenoeg geheel gemoderniseerd
-Verkoper zal een "verkoper geen bewoner" clausule opnemen in de koopakte
-Inhoud circa 377m3
-Woonoppervlakte circa 118m2
-Bouwjaar 1986