Merodelaan 37
Oisterwijk


Verkocht


check
€1.175.000,00
kosten koper
check
9 kamers
waarvan 6 slaapkamers
check
291 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Heel soms komt er een kans voorbij waar je alleen maar over kunt dromen. Misschien nog wel minder vaak komt de kans voorbij om in Oisterwijk een riante woonboerderij op een unieke locatie te kopen!

Deze prachtige woonboerderij met rieten kap is begin jaren negentig helemaal gerenoveerd. De woonboerderij is zeer grondig en met oog voor detail hersteld. De oorspronkelijke constructie en structuur zijn gebruikt om er een compleet nieuwe woning van te maken. Daardoor zijn door de gehele boerderij, de 200 jaar oude balken zichtbaar, is de authentieke haard en droogruimte nog aanwezig en zelfs het originele "opkamertje" boven de wijnkelder is behouden gebleven. De keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur, zoals een stoomoven.

De goed onderhouden grote achtertuin, gelegen op het Zuidoosten, grenst aan weilanden waardoor de woonboerderij een prachtig (en blijvend/planologisch beschermd) weids uitzicht over de natuur biedt. Naast een grote houten schuur (met o.a. carport en fietsenschuur) beschikt de tuin over authentieke details, zoals de waterput en het bakhuisje.
Op korte afstand bevinden zich alle (noodzakelijke) voorzieningen zoals het bruisende centrum van Oisterwijk, winkels, scholen, kinderopvang, station en diverse horecagelegenheden. De voor Oisterwijk zo typerende Bossen & Vennen zijn op loopafstand.

De boerderij is gelegen op een mooi perceel van 1329m2, heeft een inhoud van circa 1078m3 en een woonoppervlakte van circa 311m2. Het betreft inmiddels een Gemeentelijk Monument.

De woning is voorzien van 6 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond met eigen sanitaire voorzieningen. De verdieping heeft 4 slaapkamers en een tweede badkamer.

Wij nodigen u uit om deze prachtige woonboerderij te bekijken en leiden u graag rond!