Scholverbos 35
Rijen


Verkocht


check
€300.000,00
kosten koper
check
6 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
136 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Deze vrijstaande semi-bungalow mochten we recent al verkopen. Door omstandigheden komt deze woning opnieuw op de markt voor een zeer aantrekkelijke koopsom van €300.000,- Dus grijp uw kans!

Gelijkvloers wonen met grote garage en heerlijk zonnige tuin! Deze vrijstaande woning heeft meer van 600m3 inhoud! Dat zou je niet zeggen wanneer je deze woning aan de voorkant bekijkt. De woning heeft alle voorzieningen op de begane grond en ook nog drie kamers op de eerste verdieping.

In 1988 heeft de huidige eigenaar de woning laten bouwen en gekozen om de woning volledig met kunststof kozijnen uit te voeren. Daarnaast en slim gekozen voor een extra hoge garage welke momenteel bijna 11 meter lengte heeft. Hierdoor biedt deze garage tal val mogelijkheden. De berging welke achter de garage is gelegen is vroeger als kantoor in gebruik geweest. Werken aan huis behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Indeling:
Begane grond: Via de ruime oprit is de woning middels de zij-entree toegankelijk. De hal biedt toegang aan de beide slaapkamers aan de voorzijde, de badkamer, garderobe en de woonkamer. Deze royale woonkamer heeft een oppervlakte van circa 45m2 en biedt toegang aan de open keuken en het tussenportaal, welke in verbinding staat met de bijkeuken, de garage en de tuin. De garage heeft een oppervlakte van circa 30m2!
Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de bergkamer met (huur)ketel. Deze is maandelijks opzegbaar.
Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken royale bergzolder.
Tuin: Ruime achtertuin op het westen met achterom en toegang tot de berging/kantoor.

Kenmerken
-Gelijkvloers wonen in een fijne woonomgeving
-Vrijstaande woning met 5 slaapkamers
-Garage van circa 30m2
-Werken aan huis mogelijk door de aanwezigheid van een kantoor
-Volledig voorzien van kunststof kozijnen
-Grotendeels voorzien van geïntegreerde rolluiken