Abel Tasmanstraat 3
Tilburg


Verkocht onder voorbehoud


check
€199.000,00
kosten koper
check
4 kamers
waarvan 3 slaapkamers
check
130 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Terug in verkoop!

Zoek je een droomwoning en wil je vooral je eigen plekje creëren? Zoek dan niet verder, want wij hebben de ideale woning voor jou beschikbaar! Deze jaren 30 woning is al voorzien van nieuwe kozijnen en verder kun je deze royale woning helemaal naar eigen wens afwerken! Verder zijn er nog diverse karakteristieke elementen in de woning bewaard gebleven.

De ligging van de Abel Tasmanstraat is erg leuk, een kleine woonwijk ten zuiden van het centrum met vele leuke sfeervolle woningen. Het centrum is gelegen op fiets- en loopafstand maar ook bevindt je je binnen korte tijd op een van de gezellige plekken van de Piushaven.
Deze unieke kans is ook nog eens gelegen op een royaal perceel waardoor je een heerlijk ruime en niet in de laatste plaats, een zonnige achtertuin hebt voor de warme zomeravonden die weer voor de deur staan. Kom je snel kijken bij deze woning? Onze makelaar vertelt je graag meer.

-De inhoud van de woning bedraagt circa 420m3
-Het woonoppervlak bedraagt circa 130m2
-Het bouwjaar van de woning is 1933
-Het perceel heeft een oppervlakte van 167m2

Indeling:
Begane grond: Entree met ruime karakteristieke hal, originele vloertegels, trapopgang en toegang tot de woonkamer en keuken. De keuken is origineel en heeft verrassend ruime maatvoering waardoor je ook een echte woonkeuken kunt realiseren. Achter de keuken is de bijkeuken gelegen welke toegang biedt aan de sanitaire ruimtes.

Eerste verdieping: Sfeervolle verdieping waarbij de oude vloerplanken opvallen. Er zijn in totaal 3 slaapkamers op de eerste verdieping gelegen, waarvan 1 meer dan royaal is door de overbouwde poort.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken grote zolderverdieping. Hier zijn eenvoudig nog een of twee extra slaapkamers te realiseren.

Tuin: Royale achtertuin op het zuidwesten met achterom.