Beethovenlaan 139
Tilburg


Verkocht onder voorbehoud


check
€215.000,00
kosten koper
check
5 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
117 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Unieke woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond! De woning heeft is recent voorzien van een nieuwe keuken en is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Deze woning is natuurlijk ook geschikt voor gezinnen. Daarnaast is de slaapkamer op de begane grond ook te gebruiken als werkruimte voor een schoonheidsspecialiste of andere beroepen aan huis! Een multifunctionele woning dus.

In 1974 werden deze woningen gebouwd. In 2001 is de woning op de begane grond vergroot en is de slaapkamer met toegang tot de tweede badkamer gerealiseerd. Ook is de woonkamer aan de achterzijde vergroot. Door deze verbouwing is de woning vergroot tot een inhoud van circa 406m3 met een woonoppervlakte van circa 117m2 exclusief de zolderruimte van circa 20m2. Ook de daken van de woning zijn vervangen door asbestvrije dakbedekking.

Op loopafstand van het hofje zijn diverse voorzieningen gelegen. Zo is er een goede basisschool gelegen, diverse parken en groenvoorzieningen, alsmede een groot winkelcentrum met een zeer ruim winkelaanbod. Via het nabijgelegen Tangent, zijn alle Rijkswegen rondom Tilburg uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Entree, ruime hal met garderobenis, meterkast en toiletruimte. De uitgebouwde woonkamer biedt toegang aan de semi-open luxe en gemoderniseerde keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparaten. De woonkamer biedt verder toegang tot de slaapkamer met eigen badkamerkamer.
Eerste verdieping: Er zijn in totaal drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping gelegen. Ook is er een vaste kastruimte met de voorzieningen voor de wasapparatuur en CV ketel (HR NEFIT Combiketel uit 2001)
Tweede verdieping: Ruime bergzolder.
Tuin: Verzorgde achtertuin met toegang tot een grote stenen berging.