Boomstraat 72
Tilburg


Verkocht


check
€189.500,00
kosten koper
check
4 kamers
waarvan 3 slaapkamers
check
72 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
OPEN HUIS!! Ben jij een starter op de woningmarkt en wil je op een goede en geliefde locatie je eerste droomwoning kopen? Deze charmante woning, met karakteristieke gevel is gelegen in de gewilde “Bomenbuurt” en is de ideale plek om te starten! Wil jij een rondleiding met de makelaar, houd dan de data van het "Open huis" vrij in je agenda!. We laten je graag deze leuke woonomgeving zien op donderdag 10 januari 2019 en op vrijdag 11 januari 2019. Je bent dan welkom tussen 17 uur en 19 uur. De makelaar is eventueel ook bereikbaar via de funda contact pagina. Zo kun je laten weten dat je komt of eventuele vragen al stellen.

De “Bomenbuurt” behoeft voor maar weinigen een toelichting. Deze bekende en populaire woonwijk is gelegen op loopafstand van het centrum, dichtbij alle denkbare voorzieningen. De wijk kenmerkt zich vooral door de bebouwing van voor de oorlog. De leukste woningen zijn natuurlijk de woningen met de klassieke voorgevel! De woning is gelegen aan het fietspad waardoor er nooit auto’s voor de deur geparkeerd staan.

De woning:

De woning is aan het begin van de vorige eeuw gebouwd en sindsdien enkele malen verbouwd. De woning is bijvoorbeeld voorzien van dubbele beglazing en een betonnen vloerconstructie op de begane grond. De kozijnen zijn deels van hout en deels van kunststof.
De sfeervolle woonkamer heeft een rustieke laminaatvloer en een open trap naar de eerste verdieping. De woonkamer biedt toegang tot de ruime keuken met een praktische en nette keukeninrichting. Achter de keuken biedt de tussenhal toegang aan de doucheruimte en het toilet.

Op de eerste verdieping zijn in totaal drie kamers gelegen. De verdieping is zowel aan de voorzijde, als aan de achterzijde voorzien van een dakkapel. Aan de achterzijde zijn twee kleinere kamers gelegen en aan de voorzijde is de grote slaapkamer gelegen.
Via een zoldertrap is de bergzolder toegankelijk.

Tuin: Verrassend ruime en zonnige achtertuin met berging en achterom

In de directe omgeving zijn vele gelijksoortige woningen gelegen welke de verdiepingen hebben verbouwd. Zo is de zolder zeer goed als woonruimte bij de woning te betrekken. Wil je meer weten over de mogelijkheden om woning te vergroten? Vraag het onze makelaar.