Bosscheweg 250
Tilburg


Verkocht onder voorbehoud


check
€169.000,00
kosten koper
check
2 kamers
waarvan 1 slaapkamers
check
49 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Zoek jij een hele leuke plek om te wonen? Kom dan zeker eens kijken in dit startersappartement, gelegen aan de rand van de populaire Sacramentsparochie en met een supermooi uitzicht over het Wilhelminakanaal. Ook woon je hier slechts enkele minuten van natuurgebied “Moerenburg” en van de drukte van de binnenstad. Kortom, de ideale plek om je eerste appartement te bezitten!

Het complex van appartementen bestaat uit een aantal verschillende kleinere gebouwen die samen een geheel vormen. Via de binnentuin zijn de verschillende gebouwen toegankelijk. De actieve VVE heeft de beschikking over een parkeerterrein aan de zijkant van het complex. De kozijnen van de appartementen zijn vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De appartementen hebben een eigen CV installatie dus je hebt hier geen last van hoge stookkosten! In 2015 is in dit appartement nog een nieuwe (Vailliant)ketel geplaatst. Het schilderwerk dateert van 2017. De servicekosten van de Vereniging van Eigenaars bedragen € 101,70 per maand. Hiermee wordt gereserveerd voor toekomstig onderhoud en worden reguliere kosten betaald. Ook de opstalverzekering wordt hiervan betaald.

Kenmerken:
-Ruim balkon met fraai zicht op het Wilhelminakanaal
-Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
-Kleinschalig appartementencomplex
-Woonoppervlakte van circa 49m2 exclusief balkon
-Eigen CV ketel uit 2015
-Op loopafstand van natuur en centrum
-Bouwjaar omstreeks 1977

Indeling: Het appartementencomplex is toegankelijk middels een elektrische poort welke je toegang verschaft aan de nette binnentuin met diverse terrassen. Het appartement zelf is gelegen op de eerste verdieping van een gebouw met totaal slechts 2 verdiepingen en is middels een trappenhuis toegankelijk.
Entree, hal met toegang tot de verschillende vertrekken. Ruime slaapkamer, badkamer en separaat toilet. De woonkamer heeft een vaste kastruimte waar de cv ketel is geplaatst. Het betreft een hoekappartement met extra ramen waardoor de woonkamer heerlijk licht is. Middels een kunststof schuifpui is het ruime balkon toegankelijk.