Lage Witsiebaan 310
Tilburg


Verkocht


check
€199.500,00
kosten koper
check
5 kamers
waarvan 3 slaapkamers
check
74 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Een hoekwoning met garage is in dit prijssegment nauwelijks te vinden, maar wij hebben er nu 1 in de verkoop! Ben je op zoek naar een ruimte voor een hobby, om te klussen of gewoonweg om je auto in te zetten? Dan moet je zeker een afspraak maken!

De oppervlakte van de woning is totaal 111m2 waarvan 74m2 woonoppervlakte en 37m2 zolderuimte. Door het plaatsen van een groter raam of dakkapel op de zolder verdieping, verandert het woonoppervlak.

De woning is goed onderhouden maar zal naar wens van de koper op een aantal plaatsen gemoderniseerd worden. Als je klaar bent met verbouwen, krijg je wel je droom woning die je dacht nooit te vinden voor deze prijs!
De Lage Witsiebaan is een mooie brede laan met grote volwassen bomen. De woning is gelegen aan de zuidzijde van de straat dus je hebt een zonnige achtertuin. Wil je even de natuur in? Ga dan eens naar het nabijgelegen Wandelbos. Ook diverse winkelcentra zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met gemoderniseerde toiletruimte, vaste kast en toegang tot de leefruimte welke je via de open keuken betreedt. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een travertinvloer, de keuken heeft een degelijke inrichting en biedt via de loopdeur toegang aan de tuin. De woonkamer is voorzien van een open haard.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping heeft totaal drie slaapkamers en een badkamer. De kozijnen zijn op deze verdieping uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing. De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een open douche met dubbele douchegelegenheid, alsmede een wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met voorzolder en zolderkamer welke is voorzien van een dakraam. Op de voorzolder zijn zowel de cv-ketel, als de badgeiser geplaatst.

Tuin:
Royale grotendeels bestraatte achtertuin met overkapping en toegang tot de ruime garage.