Mascagnistraat 106
Tilburg


Verkocht onder voorbehoud


check
€188.000,00
kosten koper
check
4 kamers
waarvan 3 slaapkamers
check
111 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Zoek je een goed onderhouden woning met privacy biedende achtertuin, luxe badkamer en rustige ligging in een wijk met veel voorzieningen? Dan is deze woning wellicht je nieuwe droomplek! Kom snel een keer, kijken zodat de makelaar je alles over deze woning kan vertellen.

De woning is gelegen in Tilburg Noord, een grote woonwijk waar het door de vele voorzieningen goed vertoeven is. Daarnaast bevindt je je binnen enkele minuten op het Noord Tangent via welke je eenvoudig richting de belangrijkste snelwegen rondom Tilburg bevindt.

Enkele jaren geleden is de woning grotendeels gemoderniseerd. Zo is de voormalige doucheruimte verbouwd tot ruime toiletruimte en is de kleinste slaapkamer verbouwd tot luxe badkamer. De woning heeft een inhoud van circa 349m3 en een ruim woonoppervlak van 111m2. Deze ruimte zien we vooral terug in de grote slaapkamers. De woning is gelegen op een perceel van 134m2.

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met meterkast, moderne toiletruimte, kelderkast en toegang tot de keuken. De woonkamer biedt een fraai uitzicht over de straat en de groenvoorziening. Ook via de woonkamer is de keuken toegankelijk. De keuken heeft een nette en praktische inrichting.

Eerste verdieping: De eerste verdieping heeft twee zeer ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een luxe toiletruimte. De overloop is voorzien van een vaste kast.

Tweede verdieping: Middels een vast trap te bereiken zolderverdieping met ruime voorzolder en grote zolderkamer.

Tuin: Volop privacy biedende achtertuin, gelegen op het westen met ruime schuur en achterom.