Slagharenerf 7
Tilburg


Verkocht


check
€424.500,00
kosten koper
check
5 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
170 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Groter dan doet vermoeden! Met een inhoud van circa 613m3 en een woonoppervlakte van circa 170m2 is deze twee onder een kap woning flink aan de maat. Het perceel is met 477m2 ook lekker royaal te noemen!

Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd, zijn er diverse mogelijkheden. De extra kamer op de begane grond kan dienst doen als kantoor, als extra slaapkamer, of als speelkamer. Deze kamer kun je naar wens ook nog uitbreiden door de bijkeuken erbij te betrekken. De tuin is zeker een reden om eens een afspraak te plannen. Tenminste, je moet wel van privacy en ruimte houden. De houten terrasoverkapping maakt het geheel compleet.

Het slagharenerf, is een van de woonerven van Dalem Zuid, een wijk die vooral rond 2000 in ontwikkeling is geweest. De erven aan de westzijde van deze populaire woonwijk zijn allemaal doodlopend en zeer kindvriendelijk. Dalem Zuid heeft voorzieningen zoals, kinderopvang, basisonderwijs en een kleinschalig winkelcentrum met een Albert Heijn. In de Reeshof vind je verder een uitgebreid voorzieningenniveau zoals diverse sportverenigingen, diverse winkelcentra en onderwijsinstellingen. Via het oostelijk tangent is de A58 snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Entree, ruime hal met toegang tot de garage, toilet, meterkast en woonkamer. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt toegang aan de woonkeuken welke is gelegen aan de voorzijde. De keuken heeft een complete inrichting in hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer biedt een fraai zicht over de achtertuin en ook toegang aan de ruime bijkeuken. Achter de bijkeuken is de extra, voor meerdere doeleinden te gebruiken, kamer gelegen.

Eerste verdieping: De overloop biedt toegang aan de slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte. Deze verdieping had oorspronkelijk 4 slaapkamers. De beide slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn verbouwd tot een zeer grote slaapkamer. De badkamer is voorzien van twee wastafels, een ligbad en een douchcabine.
Tuin: De zeer royale achtertuin is gelegen op zuiden en heeft toegang tot de aanpandige stenen berging. De grote houten terrasoverkapping is ideaal om lang te genieten van een zomeravond

Kenmerken:
-Bouwjaar 2000
-De verwarming geschiedt middels stadsverwarming, dus er is geen gas
-De woning is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel A
-Mogelijkheid tot 4 of zelfs 5 slaapkamers
-De woning kan eenvoudig worden verbouwd tot semi-bungalow
-Zeer veel privacy aan de achterzijde van de woning