Tobias Asserlaan 344
Tilburg


Beschikbaar


check
€175.000,00
kosten koper
check
3 kamers
waarvan 2 slaapkamers
check
56 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
GEZIEN HET AANTAL REACTIES IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN.

Ben je op zoek naar je eerste stap op de woningmarkt? Dan is wellicht dit appartement wel iets voor jou! Dit erg charmante hoek appartement heeft door de twee extra ramen een enorm prettige lichtinval. Ook de scheiding van het slaapgedeelte en woonkamer middels een luxe schuifdeur geeft extra sfeer aan het appartement! De nieuw betegelde doucheruimte maakt het geheel compleet. Kom jij snel kijken? Wees er snel bij, want dit soort appartementen zijn extreem populair!

Het appartementencomplex heeft een ideale ligging. Het NS station is op loopafstand gelegen en tegenover het appartement loop je de Westermarkt in met alle denkbare winkels die je maar nodig hebt. Ook het Wandelbos en het centrum van Tilburg zijn goed bereikbaar! Op de fiets naar het centrum duurt minder dan 15 minuten.
Het appartement is gelegen op de bovenste etage van dit kleinschalige complex van appartementen. Het betreft een drie kamer appartement van ongeveer 56m2 exclusief het balkon. Veel appartementen van dit type hebben een slaapkamer bij de woonkamer getrokken. Dit appartement heeft nog 2 slaapvertrekken. De grote slaapkamer heeft toegang tot de gemoderniseerde doucheruimte. De keuken, alsmede het toilet en de tweede slaapkamer zijn via de hal toegankelijk. De keuken alsook de tweede slaapkamer hebben toegang tot een balkon.

Als nieuwe eigenaar word je lid van de Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse servicekosten zijn bedoeld voor het onderhoud van het gebouw, het sparen voor toekomstig onderhoud, maar ook voor het verzekeren tegen bijvoorbeeld brandschade. Ook de verwarming wordt via de VvE geregeld. In de maandelijkse bijdrage van € 162,16,- betaal je een voorschot stookkosten van € 52,- Uiteraard wordt er verrekend met het werkelijke verbruik dus als je teveel voorschotten hebt betaald, krijg je dit terug. Mocht je vragen hebben over de VvE dan kun je die uiteraard aan de makelaar stellen.