Vredeman de Vriesstraat 40
Tilburg


Verkocht


check
€194.500,00
kosten koper
check
4 kamers
waarvan 3 slaapkamers
check
110 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Ben jij op zoek naar een woning die je naar eigen inzicht kunt moderniseren? Maar dan wel een woning met een uitstekende basis? We hebben de woning voor je gevonden! De ruime hoekwoning is technisch zeer goed, voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, vloerverwarming in de woonkamer en een opbouw ten behoeve van de ruime badkamer.

De woning is gebouwd in 1939 maar sedertdien diverse malen verbouwd en aangepast aan de moderne eisen. Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan de volgende bewoners. De huidige eigenaren hebben een prima basis gelegd! In 1977 werd er een opbouw geplaatst ten behoeve van de badkamer. De zijgevel is na-geisoleerd en de begane grond vloer werd vervangen door een betonvloer met vloerisolatie. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en aan de achterzijde van de woning is er een dakkapel geplaatst.

De ligging van de Vredeman de Vriesstraat is erg goed. De wijk is populair en op korte afstand gelegen van de winkelvoorzieningen bij de Albert Heijn XL. Het centrum is dus binnen 10 minuten bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Entree met hal en meterkast. De ruime woonkamer is voorzien van vloerverwarming en heeft een open verbinding met de keukenruimte welke is ingericht met een net en praktisch keukenblok voorzien van diverse apparatuur. Achter de keuken zijn de bijkeuken en de toiletruimte gelegen. De bijkeuken biedt plaats aan de wasapparatuur en de opstelling van de CV Combiketel uit 2008.

Eerste verdieping: Er zijn momenteel twee slaapkamers en een royale badkamer op de eerste verdieping gelegen. De grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning waren voorheen 2 kleinere kamers. De opbouw biedt plaats aan een royale badkamer met toilet, wasgelegenheid en douchecabine.

Tweede verdieping: Royale zolderverdieping met voorzolder en derde slaapkamer. Deze zolderverdieping is aan de achterzijde voorzien van een grote dakkapel.

Tuin: De tuin heeft volop ruimte en biedt via de poort toegang aan de overbouwde achterom. Achter in de tuin staat een ruime in metselwerk opgetrokken berging.