Wilgenstraat 41
Tilburg


Verkocht


check
€245.000,00
kosten koper
check
5 kamers
waarvan 3 slaapkamers
check
101 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Ben jij op zoek naar de ene woning die helemaal bij jou past? Wellicht is deze woning met garage in de Bomenbuurt jouw nieuwe droomwoning! De woning is voorzien van drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder, moderne luxe uitgevoerde badkamer en natuurlijk gelegen op een toplocatie! Wil je meer weten over deze leuke woning? Maak dan snel een afspraak met onze ERA Makelaar. Hij laat je graag de woning zien.

De Bomenbuurt behoeft nauwelijks een toelichting. De ligging is perfect ten opzichte van het centrum en alle voorzieningen die daarbij horen. Je loopt werkelijk binnen minuten naar alle hotspots van het centrum van Tilburg. Deze vooroorlogse wijk kent vele karakteristieke straatjes meet vele sfeervolle woningen. Het is niet voor niets, dat deze wijk al jaren een van de meest populaire woonwijken is bij jonge gezinnen en starters.

De woning is gebouwd omstreeks 1929 en daarna diverse malen verbouwd. Het perceel waarop de woning is gelegen heeft een oppervlakte van 96m2. De inhoud bedraagt circa 378m3 inclusief de aanpandige garage. Het woonoppervlak bedraagt circa 101m2 exclusief de garage. Deze heeft een oppervlakte van bijna 14m2.

Indeling
Begane grond: Entree, hal met toegang tot de gezellige en zeer lichte woonkamer door de meerdere raampartijen. De woonkamer biedt toegang aan de semi-open keuken met een praktische lichte keukeninrichting, waarachter de bijkeuken gelegen is. Via de bijkeuken is de badkamer toegankelijk welke recent is gemoderniseerd met een luxe afwerking.

Eerste verdieping: Overloop en totaal drie slaapkamers. De grote slaapkamer aan de voorzijde biedt middels een nieuwe vaste trap toegang aan de zolderverdieping.

Tweede verdieping: Recent verbouwde zolderetage met twee Veluxramen, bergruimte achter de knieschotten en dakisolatie.

Tuin: Een kleine maar zonnige achtertuin met veel privacy welke toegang biedt aan de garage.