U bent hier Home » Makelaardij » Huis verkopen

Huis verkopen

Het verkopen van een huis is een bijzondere gebeurtenis. Juist daarom wil je dat dit goed gebeurt, met de beste zorg en presentatie. Met onze expertise en ervaring bepalen we samen met de klant de beste verkoopstrategie.

De huizenprijzen stijgen weer. Denkt u aan verhuizen? Misschien heeft al een nieuw huis op het oog, of misschien wilt u eerst uw huidige huis verkopen. Als huizenverkoper hoopt u natuurlijk dat u snel de kopers vindt en dat die ook een goede prijs voor uw huis willen betalen. Uw ERA-makelaar richt zich voor u op een voor u zorgeloze verkoop, met een zo kort mogelijke verkooptijd en de beste verkoopprijs. Ook zorgt uw ERA-makelaar natuurlijk voor een perfecte presentatie van uw huis, plaatsing op Funda en het unieke ERA verkoopactieplan.

Niet alleen zijn we uw verkopende makelaar, maar we zijn bovenal uw adviseur die het gehele proces tot en met de notariële overdracht begeleidt.

ERA is een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. In 1972 ontstond de groep onder de naam Electronic Realty Associates. Sinds 1994 is ERA ook actief in Nederland.

De missie van ERA is om de makelaardij zodanig te vernieuwen en te veranderen, dat dit zal leiden tot een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Uiteraard zijn wij lid van de NVM, de grootste brancheorganisatie in Nederland. Een NVM makelaar haalt aantoonbaar betere resultaten dan welke andere makelaar ook.