RegioBank: een flexibele service

Wij zijn intermediair van de RegioBank, een bank die haar klanten kent en alle tijd voor hen neemt. Hier kunt u gewoon binnenlopen. U kunt uw bankzaken regelen via onze Mobiel Bankieren app of het internet, maar u kunt ook kiezen voor gratis overschrijvingsformulieren en papieren afschriften.

 

 


check
U heeft al uw financiële zaken zelf in de hand
check
Regiobank staat in de top 3 van beste banken (Consumentenbond)
check
Overstappen is heel makkelijk door onze Overstapservice
U bent hier Home » RegioBank

RegioBank

 

Bankzaken regelen bij u in de buurt

Van den Hoven Assurantiën is intermediair van Bank. RegioBank, onderdeel van de Volksbank NV., is een landelijk vertegenwoordigde bank met een regionaal karakter.

De keuze voor uitbreiding van onze dienstverlening met bankproducten is heel bewust gemaakt. De bankproducten maken het oorspronkelijke pakket financiële diensten, bestaande uit: verzekeringen, hypotheken, pensioenen en leningen compleet. Zo kunt u met al uw financiële zaken bij ons terecht.

De bankier die u kent

Wij hebben onze keuze voor intermediair van RegioBank zeer bewust gemaakt. RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken. Wij combineren als intermediair alle moderne producten van een grote bank met de persoonlijke dienstverlening van Van den Hoven Assurantiën.

De RegioBank te Rijen is al jaren een vertrouwd adres in de regio. Dat is ook het grote voordeel van bankieren bij de RegioBank. Want als u bij ons bankzaken doet, heeft u te maken met iemand die letterlijk en figuurlijk dicht bij u staat. Zowel bij alledaagse bankzaken als bij grotere financiële beslissingen. De RegioBank voorziet in het complete scala bankdiensten. Op de website van de RegioBank treft u meer informatie over (klik op de onderstaande links):

Berkel-Enschot

Rijen

vandenhoven vestiging berkelenschot vandenhoven vestiging rijen

 

Alphen

alphen van den hoven 

 

 

Patrick van den Hoven

Chantal Janssen - van de Wiel

Ondersteunend adviseur
Patrick van den Hoven

Karen de Kort- van Oostrom

Adviseur RegioBank
Patrick van den Hoven

Dominique Schijven- Vos

Adviseur RegioBank


Wilt u meer informatie over de RegioBank?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Chantal Janssen - van de Wiel Karen de Kort- van Oostrom