Kantoor Berkel-Enschot is verhuisd naar Koningsoord 133 Te Berkel-Enschot. U bent van harte welkom.

U bent hier Home » Verzekeringen » Zakelijke verzekeringen

Zakelijke verzekeringen

 

Bent u gaan ondernemen om met grote regelmaat omkijk te hebben naar uw verzekeringen? Nee toch, u bent gaan ondernemen omdat u goed bent in úw kernactiviteit, omdat u úw product en markt goed kent en daar kansen in ziet. En het is uw ondernemersgeest die deze kansen om kan zetten in succes.

Vakkennis en een van nature ingegeven hoog serviceniveau deden Piet van den Hoven in 1978 besluiten zijn ondernemersgeest op het terrein van de financiële dienstverlening verder te ontplooien. Het ondernemen werd zijn opvolgers Patrick en Coen van den Hoven vervolgens met de paplepel ingegoten.

Als zelfstandig ondernemer onderkennen wij als geen ander het belang van continuïteit van uw onderneming. Uw bedrijf loopt nu eenmaal risico's - brand, inbraak, aansprakelijkheid - en die risico's wilt u zo goed mogelijk afdekken. Onze, zich terugtrekkende, overheid noodzaakt u bovendien tot het treffen van geschikte pensioen- en arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen. Wij zien ons zelf dan ook niet simpelweg als leverancier van verzekeringsoplossingen maar juist als uw sparringpartner. Wij brengen uw risico's in kaart en denken nu en in de toekomst met u mee in het vinden van passende oplossingen.

Op deze website treft u meer informatie aan over de verzekeringen waarmee u uw zakelijke risico's kunt afdekken. Wij onderscheiden hier drie thema's, namelijk: