De Ploegschaar 90
Berkel-Enschot


Ingetrokken


check
€349.000,00
kosten koper
check
5 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
137 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Ruim en comfortabel wonen in deze vrijstaande woning aan De Ploegschaar 90 in Berkel-Enschot! De woningen zijn alleen middels de garage geschakeld dus u geniet van een optimale rust in de woning. De woning heeft een inhoud van 519m3 en een woonoppervlakte van 137m2 exclusief de ruimte in de garage.

Deze uitgebouwde woning biedt veel ruimte en mogelijkheden voor jonge gezinnen. Met 4 slaapkamers en een grote ruimte op de zolderverdieping, een uitbouw en een volop privacy biedende achtertuin, zijn alle ingrediënten aanwezig om het woonplezier zo aangenaam mogelijk te maken.

De Ploegschaar is gelegen in de jonge wijk “Berkelse Akkers” en kent vele verschillende type woningen. Aan de overkant van de woning zijn bijvoorbeeld luxe vrijstaande woningen gelegen. Verder zijn er diverse type twee onder een kap woningen, rijbebouwing en vrijstaande woningen in de omgeving te vinden. Alle voorzieningen van Berkel-Enschot zijn binnen luttele minuten bereikbaar en ook het centrum van Tilburg, de uitvalswegen en de natuur rondom Berkel-Enschot zijn snel te vinden. Kortom, een ideale gezinslocatie.

Meer weten? We maken graag een afspraak om u de woning te laten zien. U kunt ook alvast de video bekijken.

Indeling:
Begane grond: via de oprit is de entree te bereiken. De hal met toilet biedt toegang aan de woonkamer. De L-vormige woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning het leefgedeelte met mooie open haard. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de aanbouw en de keuken met een nette inrichting in hoekopstelling.
Eerste verdieping: Ruime verdieping met drie slaapkamers en een complete badkamer, voorzien van douche, wasgelegenheid, toilet en ligbad.
Tweede verdieping: Royale zolderverdieping met grote voorzolder en een vierde slaapkamer.
Tuin: Volop privacy biedende achtertuin met toegang tot de aanpandige garage.