Mainelaan 26
Eindhoven


Beschikbaar


check
€359.000,00
kosten koper
check
5 kamers
waarvan 4 slaapkamers
check
129 m2
woonoppervlakte
U bent hier Home » Makelaardij
Vrijstaand geschakelde woning, gelegen op een royaal perceel van 306m2, met uitgebouwde garage van bijna 30m2, gemoderniseerde luxe badkamer en terrasoverkapping. De woning is gelegen op een mooie woonlocatie in de “Achtste Barrie” op korte afstand van het winkelcentrum. Met een totale oppervlakte van circa 191m2 (woonoppervlakte van 129m2) biedt deze woning vele mogelijkheden.

De “Achtste Barrier” een royaal en groen opgezette woonwijk welke vooral in de jaren 80 zijn huidige vorm heeft gekregen. Met meerdere basisscholen, een hoog aangeschreven middelbare school en een tweetal winkelcentra is deze wijk uitermate geschikt voor gezinnen. Ten zuiden van de wijk liggen diverse sportverenigingen zoals voetval, hockey en een tennisvereniging. Hier zijn nog vele andere recreatieve voorzieningen gelegen zoals bijvoorbeeld het Ir. Ottenbad.

Via de nabijgelegen Boschdijk zijn het centrum en de rijkswegen eenvoudige te bereiken. Aan de Noordzijde van de wijk bevindt zich een zeer bosrijke omgeving.

Kenmerken:
De woning is voorzien van een bijkeuken
Zeer grote garage
Luxe en gemoderniseerde badkamer
Inhoud van circa 498m3
Een woonoppervlakte van circa 129m2
Overige inpandige ruimte van circa 62m2

Indeling:
Begane grond: Via de oprit is de zijentree bereikbaar, de hal biedt toegang aan het toilet, de woonkamer en de trapopgang. De L-vormige woonkamer biedt een fijn wooncomfort en via de open gemoderniseerde hoekkeuken is de bijkeuken toegankelijk. In de bijkeuken zijn aansluitingen voor de wasapparatuur. De inpandig te bereiken grote garage is aan de achterzijde uitgebreid waardoor er een garage is ontstaan van circa 29m2. Erg handig is de zolderruimte boven de garage!
Eerste verdieping: Totaal zijn er drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping gelegen. De badkamer is recent gemoderniseerd en heeft een mooie luxe uitstraling.
Tweede verdieping: Zeer ruime zolderverdieping met voorzolder en grote zolderkamer.
Tuin: grote achtertuin met eigen achterom, fraaie terrasoverkapping, vijver en groot tuinhuis met bar.