Kantoor Berkel-Enschot is verhuisd naar Koningsoord 133 Te Berkel-Enschot. U bent van harte welkom.

U bent hier Home » Verzekeringen » Zakelijke verzekeringen » Uw werknemers » Financi

Financi

Uw werknemers kunnen per jaar kiezen tussen de levensloop- en de spaarloonregeling. Het is niet toegestaan om in één jaar aan beide regelingen deel te nemen. Deze financiële regelingen bieden uw werknemers de mogelijkheid te sparen voor onbetaald verlof of voor financiering van scholingsuitgaven of eigen woning. Deze financiële regelingen worden hieronder kort toegelicht. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

Levensloopregeling

De levensloopregeling houdt in dat uw werknemers het recht hebben om nu fiscaal aantrekkelijk te sparen voor periodes van verlof of om het pensioen aan te vullen. Levensloopsparen is vanwege het belastingvoordeel en de hoge rente zeer aantrekkelijk.

U kunt een levensloopregeling voor uw werknemers treffen via onze RegioBank in Rijen. Klik hier voor meer informatie.

Spaarloonregeling

Spaarloon is een spaarregeling die door de Nederlandse overheid is opgezet om met een belastingvoordeel een bedrag te kunnen sparen. U dient het spaarloon op een speciale bankrekening te storten waarop het 4 jaar geblokkeerd moet blijven staan. Na deze blokkeringsperiode is het gespaarde bedrag vrij opneembaar voor uw werknemer.

U kunt een spaarloonregeling voor uw werknemers treffen via onze RegioBank. Klik hier voor meer informatie.