Kantoor Berkel-Enschot is verhuisd naar Koningsoord 133 Te Berkel-Enschot. U bent van harte welkom.

Zorg

Een gezond bedrijf begint met een gezond werkklimaat. Maar hoeveel aandacht u ook besteedt aan veiligheid, de werksfeer en het materiaal; de gezondheid van u en uw medewerkers heeft u niet in de hand. Natuurlijk is hun welzijn ook uw zorg. Daarom heeft Van den Hoven Assurantiën verschillende goede producten die u helpen uw bedrijf gezond te houden. Ook financieel.

Hieronder vind u meer informatie over de verschillende soorten producten. Wanneer u graag advies ontvangt over welke specifieke verzekeringen voor uw organisatie van belang zijn, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij geven u graag een advies op maat.

 

Collectieve ziektekostenverzekering

Voor elk bedrijf van enige omvang is een collectieve ziektekostenregeling actueel. Een collectieve zorgverzekering is niet alleen een signaal aan uw werknemers dat u hun welzijn serieus neemt, het kan uw medewerkers ook een forse korting op hun premies opleveren. Ook als ZZP-er, DGA of eenmanszaak kunnen wij u bij sommige zorgverzekeraars een voordelige collectieve zorgpremie aanbieden. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden voor voordelige collectieve ziektekostenverzekeringen.

Ongevallenverzekering

In welke branche uw bedrijf ook actief is, een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een ongevallenverzekering verzekert u uw werknemers (of de nabestaanden) van een uitkering als zij door een ongeval blijvend invalide worden of overlijden.

Ziekengeldverzekering

Als werkgever bent u middels de Wet Uitbreiding Loondoor-Betalingsverplichting bij Ziekte (WULBZ) verplicht een werknemer bij ziekte gedurende maximaal 104 weken salaris door te betalen. Met de ziekengeldverzekering kunt u deze loondoorbetalingsplicht afdekken.